Categories
Despre parfumuri

20 de parfumuri bune cu esente de trandafir

Parfumul are propriul sau limbaj si dezvaluie ceea ce cuvintele lasa in suspensie: stari de spirit, sentimente. El combina emotiile cu amintirile voluntare si involuntare si vorbeste despre modul in care intram in legatura cu noi insine si cu ceilalti.

Inainte de a alege un parfum este necesar sa cunosti cateva elemente de baza. Parfumurile se incadreaza in mai multe categorii si cunoasterea exacta a acestor categorii iti poate fi de ajutor sa rastrangi posibilitatile in achizitionarea parfumului potrivit.

Parfumurile florale: aceasta categorie este cea mai populara optiune in materie de prafumuri. Majoritatea femeilor adora mirosurile florale de trandafir, gardenie, lavanda. Notele florale sunt feminine si romantice. Iar noi va prezentam in continuare 20 de parfumuri cu miros de trandafir. Fie ca vorbim de Dior, Chanel, Versace sau nume mai putin cunoscute, cu totii au ales ca printre aromele parfumurilor lor, sa nu lipseasca trandafirul.

1. Diva Rose de Emanuel Ungaro este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou, Diva Rose a fost lansat in 2011. Notele de varf sunt bergamot, lici si note verzi; notele de mijloc sunt frezie, trandafir si liliac; Notele de baza sunt mosc, ambra si note lemnoase.

parfum-diva-rose-emanuel-ungaro
parfum-diva-rose-emanuel-ungaro
2. Versace Woman de la Versace este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Versace Woman a fost lansat in 2000. Creatorul acestui parfum este Christine Nagel. Notele de varf sunt frunze de iasomie, bergamot si trandafir; notele de mijloc sunt prune, zmeura, cedru si lotus; Notele de baza sunt ambra si mosc.

3. Coco Mademoiselle de Chanel este un parfum Chypre Floral de dama. Coco Mademoiselle a fost lansat in 2001. Creatorul acestui parfum este Jacques Polge. Notele de varf sunt portocala, mandarina, floare de portocal si bergamot; notele de mijloc sunt mimoza, iasomie, trandafir turcesc si ylang-ylang; Notele de baza sunt boabe de tonka, paciuli, opoponax, vanilie, vetiver si mosc alb. Acest parfum este castigatorul premiului FiFi Award Best National Advertising Campaign / TV 2008.

4. Elixir Hypnotic Poison de Dior este un parfum Oriental Lemnos de dama. Elixir Hypntoic Poison a fost lansat in 2008. Creatorul acestui parfum este Francois Demachy. Parfumul prezinta caramel, vanilie, trandafir, ambra si paciuli.

parfum-hypnotic-poison
parfum-hypnotic-poison
5.Nahema de Guerlain este un parfum Oriental Floral de dama. Nahema a fost lansat in 1979. Creatorul acestui parfum este Jean-Paul Guerlain. Notele de varf sunt aldehide, note verzi, piersica, bergamot si trandafir; notele de mijloc sunt liliac, iasomie, zambila, ylang-ylang, lacramioare si trabdafir bulgaresc; Notele de baza sunt balsam de Peru, maracuia, lemn de santal, vanilie si vetiver.

6. Bvlgari Rose Essentielle Eau De Toilette Rosee de Bvlgari este un parfum Floral de dama. Bvlgari Rose Essentielle Eau De Toilette Rosee a fost lansat in 2007. Creatorul acestui parfum este Beatrice Piquet. Notele de varf sunt bergamot si portocala; notele de mijloc sunt trandafir si iasomie; Notele de baza sunt paciuli si mosc.

7. Chloe Roses Eau de Parfum de Chloe este un parfum Oriental Floral de dama. Chloe Roses Eau de Parfum a fost lansat in 2008. Chloe Roses Eau de Parfum a fost creat de Amandine Marie si Michel Almairac. Notele de varf sunt bujor, frezie si lici; notele de mijloc sunt trandafir, lacramioare si magnolie; Notele de baza sunt ambra si cedru de Virginia.

chloe-roses-parfum
chloe-roses-parfum
8. V Ete de Valentino este un parfum Floral Fructat de dama. V Ete a fost lansat in 2006. Notele de varf sunt frunze de bambus, woodsorrel, lici si trabdafir bulgaresc; notele de mijloc sunt bujor, trandafir turcesc, muscata, trabdafir bulgaresc si iasomie; Notele de baza sunt lemn de santal, ambra, paciuli, mosc, lemn de guaiac si cedru.

9. 3 Rosa de L`Erbolario este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou, 3 Rosa a fost lansat in 2011. Parfumul prezinta muscata, piper roz si trandafir.

10. Poeme de Lancome este un parfum Floral de dama. Poeme a fost lansat in 1995. Creatorul acestui parfum este Jacques Cavallier. Notele de varf sunt coacaze negre, mac de Himalaya, prune, note verzi, mandarina, narcisa, piersica, bergamot si Datura; notele de mijloc sunt mimoza, pielarie, floare de portocal, frezie, iasomie, heliotrop, ylang-ylang, floare de vanilie, tuberoza si trandafir; Notele de baza sunt boabe de tonka, ambra, mosc, vanilie, floare de portocal si cedru.

11. Amor Amor de Cacharel este un parfum Floral Fructat de dama. Amor Amor a fost lansat in 2003. Amor Amor a fost creat de Laurent Bruyere si Dominique Ropion. Notele de varf sunt coacaze negre, portocala, mandarina, cassia, grapefruit si bergamot; notele de mijloc sunt caisa, crin, iasomie, lacramioare si trandafir; Notele de baza sunt ambra, boabe de tonka, vanilie, cedru de Virginia si mosc.

cacharel-amor-amor-parfum

12. J`Adore L`Absolu de Dior este un parfum Floral Fructat de dama. J`Adore L`Absolu a fost lansat in 2007. Creatorul acestui parfum este Francois Demachy. Nota de varf este ylang-ylang; notele de mijloc sunt tuberoza, iasomie si trandafir; Notele de baza sunt note fructate, mosc si note lemnoase.

13. Angel Garden Of Stars – La Rose Angel de Thierry Mugler este un parfum Oriental Floral de dama. Angel Garden Of Stars – La Rose Angel a fost lansat in 2006. Creatorul acestui parfum este Olivier Cresp. Notele de varf sunt cumarina, piper roz si bergamot; notele de mijloc sunt prune si trabdafir bulgaresc; Notele de baza sunt vanilie, paciuli, ciocolata amaruie si caramel.

14. Signorina de Salvatore Ferragamo este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou, Signorina a fost lansat in 2011. Signorina a fost creat de Sophie Labbe si Juliette Karagueuzoglou. Notele de varf sunt piper roz si strugurei rosii; notele de mijloc sunt iasomie, trandafir si bujor; Notele de baza sunt mosc, paciuli si panacotta.

signorina-parfum
signorina-parfum
15. Omnia Amethyste de Bvlgari este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Omnia Amethyste a fost lansat in 2006. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt grapefruit roz si note verzi; notele de mijloc suntstanjenel si trabdafir bulgaresc; Notele de baza sunt note lemnoase si heliotrop.

16. Sicily de Dolce&Gabbana este un parfum Oriental Floral de dama. Creatorul acestui parfum este Nathalie Lorson. Notele de varf sunt caprifoi, floare de portocal, banana si bergamot; notele de mijloc sunt nucsoara, iasomie, trandafir japonez, zambila si trandafir; Notele de baza sunt lemn de santal, mosc si heliotrop.

17. Love in Paris de Nina Ricci este un parfum Floral de dama. Love in Paris a fost lansat in 2004. Creatorul acestui parfum este Aurelien Guichard. Notele de varf sunt bujor, piersica, anason stelat, banana, Para, bergamot si trandafir; notele de mijloc sunt caisa, woodsorrel, iasomie si anason; Notele de baza sunt mosc si note lemnoase.

18. Very Irresistible Givenchy Sensual- Este un parfum senzual si misteros. Debuteaza cu arome de pruna acompaniate de esenta de trandafir, apoi se adauga patchouli si mosc. Moscul este destul de puternic, el aducand mister si intensitate. Note de varf: pruna, trandafir; Note de mijloc: trandafir; Note de baza: patchouli si trandafir.

givenchy-very-irresistibile
givenchy-very-irresistibile
19. La Petite Robe Noire de Guerlain este un parfum Oriental Vanilat de dama. La Petite Robe Noire a fost lansat in 2009. Creatorul acestui parfum este Delphine Jelk. Notele de varf sunt lamaie, migdale si anason; notele de mijloc sunt pricomigdale, lemn dulce si trandafir; Notele de baza sunt mosc, paciuli, vanilie si ceai.

20. Armani Privé Rose d’Arabie de Giorgio Armani este un parfum Oriental Floral unisex. Acesta este un parfum nou, Armani Privé Rose d’Arabie a fost lansat in 2010. Parfumul prezinta paciuli, vanilie, trandafir si Lemn de Agar(Oud).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imagine cod de securitate

*